Srbija

Četvrtak, 31.10.2013.

21:04

Zrepok zapošljava i uvećava dobit

Zrenjaninski poslovni krug "Zrepok" za tri godine je zaposlio 585 radnika, a neto dobit je sa 244,4 miliona dinara povećana na 887,7 miliona dinara.

Izvor: Tanjug

Default images

Predsednik "Zrepoka" Dragan Vidaković, direktor i vlasnik Impela, uspešnim je naročito ocenio rad trgovinskog lanca Gomeks koji je za kratko vreme prešao loklane i pokrajinske granice.

Kao posebnu zanimljivost on je istakao uspešnu saradnju Gomeksa i trgovinskog lanca BB, koji su konkurencija na tržištu, ali kreiraju zajedničke ciljeve i nastup u okviru "Zrepoka".

Od osnivanja krajem 2009, "Zrepok" je imao ukupno 2.499 zaposlenih, a u međuvremenu je ostao bez jednog člana, ali dobio i jednog novog, firmu Točak.

Ne krijući ambiciju da utiču na razvoj sredine, iz "Zrepoka" su izrazili nezadovoljsvo dosadašnjom odnosom lokalne samouprave, posebno direktora javnih preduzeća, prema njihovim predlozima i incijativama.

Među izuzecima, prihvaćen je predlog za početak izgradnje Amino postrojenja u Elemiru, koje će izjednačiti kvalitet gasa sa banatskih polja i uzvoznog gasa, što zrenjaninski poslodavci odavno traže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

8 h

Podeli: