Srbija

Ponedeljak, 08.02.2010.

17:32

Taksisti opet u štrajku zbog kasa

Granski sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost najavio je da će 23. februara u svim većim gradovima u Srbiji biti organizovan generalni štrajk.

Izvor: Tanjug

Default images

U saopštenju sindikata navodi se da oni od Vlade Srbije zahtevaju primenu dogovora postignutog sa predstvnicima Vlade 17. decembra prošle godine, kao i donošenje uredbe o ukidanju ili odlaganju obaveze uvođenja fiskalnih kasa.

Štrajk će, kako je navedeno, trajati dok se ne ispune zahtevi taksista i autoprevoznika.

U saopštenju se podseća da je poslednji generalni štrajk taksi vozača i autoprevoznika u Srbiji održan 17. decembra, kada je postignut dogovor i potpisan sporazum sa predstavnicima Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Rekli "zbogom" ruskim tenkovima

Češka vlada odobrila je plan pridruživanja Nemačkoj u zajedničkoj kupovini do 77 tenkova Leopard 2A8 kako bi zamenila češko naoružanje iz sovjetskog doba, objavio je premijer Petr Fijala.

9:52

13.6.2024.

1 d

Podeli: