"Verano" doveo GAZ u BiH

"Verano Motors" postao je generalni distributer vozila i rezervnih delova ruskog proizvođača automobila Gaz za područje Bosne i Hercegovine.

Region

Izvor: B92

Subota, 27.06.2015.

13:20

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

Direktor "Verano Motorsa" Banjaluka Slađenko Galić predstavio je zvanicama dva nova Gaz vozila "Gazelu nekst" "gazelu biznis" i naglasio da se radi o izuzetno kvalitetnim vozilima koji su sastavljeni od vrhunskih delova renomiranih svetskih proizvođača.

"Posebno će obradovati kupce na našim prostorima garancija od tri godine ili 150 hiljada pređenih kilometara", rekao je Galić.

On je istakao da Gaz vozila prvi put dolaze zvanično na tržište BiH i da je reč o kompaniji koja tenutno proizvodi “škodu oktaviju”, “škodu džetu" , neke Folskvagenove modele i mercedes-benz sprinter model.

Prema njegovim rečima, glavni argument za kupovinu Gaz vozila je niska cena, pri čemu je za početak prodaje ponuđena još niza, promotivna cena.

Svečanosti u Banja Luci prisustvovao je i ataše Ambasade Rusije u BiH Jurij Trubajčuk, prenosi portal Indikator.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: