Rešavali studiju slučaja za 500L

Ukupno 48 studenata iz Azije, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije i Okeanije i Evrope, rešavalo je studiju slučaja za FIAT 500L.

Izvor: B92

Utorak, 09.04.2013.

15:14

Default images

Nadmetanje je organizovano pod pokroviteljstvom Kompanije Fiat Automobili Srbija (FAS).

Zadatak studenata je bio da reše studiju slučaja koji se odnosi na novi model 500L pod nazivom "Fiat Automobile Serbia's brand ćallenge: Proudly made in Serbia - think globally act locally", navodi se u saopštenju

"Želeli smo da studentima omogućimo da svoja teorijska znanja primene u praksi, a ujedno ovo je i odlična prilika da mladi iz čitavog sveta razmišljaju 'srpski', ali i prilika za nas da vidimo kako oni vide rešenja za jedan srpski brend", rekao je komercijalni direktor kompanije FAS i predsednik ovogodišnjeg žirija, Geri Klark.

Studenti su rešavali tri zadatka koji su se odnosili na BTL aktivnosti za brend 500 L, CRM platformu koja bi omogućila ostvarenje prodajnih rezultata za brend 500 L, zatim izgradnju lojalnosti kod kupaca, kao i izgradnju korporativnog brenda FAS i strategije brendiranja zaposlenih, kako bi oni kao ambasadori uticali na jačanje samog korporativnog brenda, navodi se u saopštenju.

"Studentima je bilo izazovno da istražuju automobilsko tržište Srbije, da analiziraju poziciju 500L i FAS brenda i predlažu preporuke za buduće poslovanje", rekla je direktorka takmičenja, Vesna Damnjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: