"RajanEr" uvodi liniju Pula-Dablin

Evropski niskotarifni avioprevoznik RajanEr počeće od 8. februara sa letovima iz Pule za Dablin, najavljuju u ovoj kompaniji.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2007.

08:20

Default images

U RajanEru (RyanAir) očekuju kako će u prvoj sezoni poslovanja na linijama iz Londona i Dablina u Istru prevesti više od 80 hiljada putnika, istakao je izvršni direktor za prodaju i marketing za područje srednje Evrope Tomaš Kulakovski.

Direktor pulskog aerodroma Bruno Rogović u "sletanju RajanEra" u Pulu vidi svakodnevni redovni međunarodni saobraćaj tokom cele godine, koja će se reflektovati i na transfere putnika od Pule prema istarskim hotelima i doneti produženje turističke sezone.

Predsednik Turističke zajednice Istarske županije Veljko Ostojić izrazio je zadovoljstvo dolaskom RajanEra i smatra ga punim pogotkom za turizam.

On je dodao kako se sa tim avioprevoznikom pregovara i o uvođenju novih linija za severnu Nemačku i Skandinaviju.

RajanEr je prošle godine počeo sa letovima Pula-London, tri puta nedeljno, a najavljuje da će i Pula i Dublin biti povezani tri puta nadeljno - utorkom, četvrtkom i subotom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: