Proceed kakav do sada niste videli / FOTO

Kia je na sajmu u Frankfurtu izložila koncept koji najavljuje dizajn sledeće generacije modela Pro_Cee'd.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 15.09.2017.

14:47

Proceed kakav do sada niste videli / FOTO
Foto: Newspress

Kia je odlučila da napravi novi iskorak u pogledu dizajna svog kompaktnog modela, ugledajući se na stilske detalje koje smo početkom godine videli na sportskom automobilu korejskog proizvođača - modelu Stinger.
Foto: Newspress
Koncept, koji je zvaničnu premijeru imao na aktuelnon frankfurtskom auto-salonu, izveden je u takozvanom “Shooting Brake” karoserijskom obliku, iako Kia izbegava da koristi taj termin.

U korejskoj kompaniji umesto toga upotrebljavaju naziv "produženi hot hatch”, kako bi naglasili njegovu sportski dimenziju
Foto: Newspress
I, zaista, pogled na koncept iz profila otkriva dinamičnu, pomalo kupeovsku siluetu automobila, bez B stubova, sa izrazito kratkim prednjim prepustom i velikim 20 inčnim alu felnama.

S obzirom da iz Kije najavljuju da koncept predstavlja uvod u sledeću generaciju produkcijskog modela Pro_cee'd, ostaje da se vidi da li će i serijska verzija zadržati atraktivnu Shooting Brake karoseriju.
Foto: Newspress
.
Foto: Newspress
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: