Kako će izgledati novi Suzuki Swift?

Na Internet je dospela fotografija Swifta nove generacije.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

09:37

Kako će izgledati novi Suzuki Swift?

Iako lošeg kvaliteta, ova fotografija otkriva dizajn prednjeg dela automobila i pokazuje da je Suzuki pokušao da zadrži prepoznatljive konture i proporcije aktuelnog modela, ali i da modernizuje dizajn spoljašnjosti.

Swift sa fotografije neznatno se razlikuje od istimenog vozila čiji su renderi takođe "procurili" u javnost u martu 2016, pre svega u pogledu maske hladnjaka i branika.

U odnosu na postojeću verziju, novi Switf imaće veću i istureniju prednju masku, nove farove koji će ipak donekle pratiti liniju svetlosnih grupa aktuelnog modela, kao i potpuno novi dizajn branika i svetala za maglu.

Osim novog dizajna, očekuje se i unapređena Sport varijanta ovog modela, koja bi ispod haube trebalo da ima četvorocilindarski 1.4 turbo benzinac iz Vitare S, uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem. Podsećamo, u Vitari S ovaj motor raspolaže sa 140 konjskih snaga.

Novi Suzuki Swift trebalo bi da ima premijeru u 2017. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: