Giulia izabrana za najlepši automobil

Čitaoci nemačkih časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag i stručni žiri, dodelili su modelu Alfa Romeo Giulia priznanje za "Najlepši automobil".

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

15:09

Giulia izabrana za najlepši automobil

Nova Giulia proglašena je za "Najlepši automobil" u okviru tradicionalnog takmičenja "Das Goldene Lenkrad" (Zlatni volan). Nagradu su dodelili čitaoci časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag, kao i žiri koji se sastojao od 29 stručnjaka iz automobilske industrije.

Među članovima žirija bili su nekadašnji i aktuelni svetski šampioni u reliju, Valter Rerl i Sebastijan Ožije, DTM šampion Matias Ekstrem i dizajner Andrea Zagato.

Nova Giulia, koja je kreirana u studiju Centro Stile Alfa Romeo, predstavlja nov izraz najbolje italijanske tradicije koja kombinuje usklađene proporcije, linearan stil i materijale visokog kvaliteta, kaže se u obrazloženju povodom dodele nagrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: