Opel Adam Rocks u prodaji krajem 2014.

Opel je objavio da je od početka 2013. godine primio preko 100.000 narudžbina za svoj lajfstajl automobil Adam. Pojačanje ovom modelu stiže krajem godine, kada će se na tržištu pojaviti njegova "kros" verzija, Adam Rocks.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

10:51

Default images

Ovaj mini krosover osmišljen je tako da vozačima omogući silazak sa asfalta i nezahtevnu terensku vožnju. Na to ukazuje zaštitna plastika oko donjeg dela karoserije u boji antracita i metalik srebrni zaštitni paneli na prednjem i zadnjem braniku.

Zahvljajući brojnim opcijama za individualizaciju, koje obuhvataju veliki izbor i različite kombinacije boja spoljašnjosti i unutrašnjosti, kao i alu felni, i model Rocks se može prilagođavati u istoj meri kao i standarna verzija Adama.

Za razliku od Adama, Rocks ima platneni, "Swing Top" krov, koji se otvara pritiskom na dugme za samo pet sekundi.
Ispod haube nalazi se potpuno nov proizvod. Pored već poznatih benzinskih motora, Opel će po prvi put ponuditi ekonomični 1.0 ECOTEC turbo-benzinac sa direktnim ubrizgavanjem u paru sa potpnuno novim manuelnim menjačem sa šest brzina i smanjenim trenjem.

Ovaj trocilindarski motor, u celosti je izrađen od aluminijuma, a isporučuje 66 kW/90 ks, u slabijoj, i 85 kW/115 ks, u jačoj konfiguraciji.

Kada se krajem godine nađe u prodaji, Adam Rocks biće dostupan sa Opelovim IntelliLink multimedijalnim sistemom koji je već predstavljen u modelu Adam.

Sistemom se upravlja pomoću 7 inčnog ekrana u boji osetljivog na dodir, a kompatibilan je sa najnovijim Android i Apple smartfon uređajima.

Saznajte više o modelu Adam Rocks.

Vozili smo: Opel Adam 1.4 Glam/Enjoy Chic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: