Nova mreža servisa u Srbiji po nemačkim standardima

Potpisivanjem ugovora o franšizi sa jednim od najpoznatijih nemačkih auto-servisnih udruženja, "Motoo", ovog leta će zvanično početi da radi prvi servisni koncept u Srbiji. Visoke tehnološke i organizacione standarde za pristupanje ovoj mreži do sada je ispunilo 14 auto servisa, a plan je da se u naredne tri godine potpišu ugovori sa 80 geografski ravnomerno raspoređenih auto-servisa na teritoriji Srbije.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2014.

19:15

Default images

Zahvaljujući ovom udruživanju nezavisnih auto-servisa, vozači u Srbiji imaće garanciju da su u njihova vozila ugrađeni kvalitetni rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača, dok će Motoo servisi moći da koriste znanja i iskustva nemačkog tržišta što im daje mogućnost stalnog usavršavanja usluge.

"U Srbiji postoji određeni broj auto-servisa koji već sada ispunjavaju naše uslove, ali postoji i veliki broj onih koji će visok nivo usluživanja dostići prilično brzo, onda kada im se olakša pristup svim potrebnim informacijama. Pomenuti auto-servisi su u stanju da vozačima pruže kvalitetnu uslugu, ali ih vozači ne mogu lako uočiti u velikom broju drugih servisa", istakao je Filip Hes (Philipp Hess), vlasnik kompanije "Hans Hess", u okviru koje je nastao Motoo koncept.

Do sada je standarde za pristup Motoo mreži u Srbiji ispunilo 14 servisa:

1. FORMA AUTO CENTAR, Beograd
2. AUTO KEŠ CENTAR, Beograd-Borča
3. DDM COMMPANY, Novi Sad
4. POLJOAUTO, Šid
5. TRIO MOTORS, Novi Sad
6. STANIŠIĆ, Futog
7. POLJOAUTO, Pirot
8. TOP AUTO, Leskovac
9. VLAJKOV PLUS, Zrenjanin
10. AUTOCENTAR KUSI, Zaječar
11. ZATEŽIĆ AUTO SERVIS, Čačak
12. AUTO SERVIS DULE, Nova Pazova
13. AUTO SHOP i AUTO SERVIS, Pirot
14. SERVIS MARČETIĆ, Pančevo

Motoo je servisni koncept koji predstavlja organizovano udruženje nezavisnih radionica, auto-servisa i auto-centara. Konstantno se unapređuje i širi već 10 godina, a samo u Nemačkoj Motoo objedinjuje više od 180 servisa i 58 manjih kompanija koje mogu da servisiraju gotovo sve marke vozila.

Auto-servisi u Srbiji koji su ušli u ovaj franšizni lanac biće vidljivo označeni prepoznatljivim logotipom Motoo i imaju obavezu da pri popravci ili zameni ugrađuju isključivo rezervne delove renomiranih proizvođača, prate tehničko-tehnološke inovacije i stalno unapređuju kvalitet pružene usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: