Opel Corsa za 2015.

Nakon osam godina, koliko je prošlo od predstavljanja aktuelne verzije, nova generacija Corse imaće premijeru u oktobru na auto-salonu u Parizu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 05.06.2014.

12:03

Default images

Uz male kozmetičke promene, aktuelna Opel Corsa nalazi se u prodaji od 2006. i po kriterijumima koji važe u savremenoj auto-industriji, već je trebalo da dobije svog naslednika. S obzirom da se o novom modelu spekuliše već nekoliko godina, ovaj automobil očekuje se u javnosti sa nestrpljenem.

Na osnovu nezvaničnih fotografija test vozila koje kruže internetom, mogli smo da dobijemo prve naznake o dizajnu nove Corse, a Opel je objavio i prvi video na kome je prikazan prototip ovog automobila u vožnji:



Opelov video snimak potvrđuje da će uprkos izmenama u dizajnu, pre svega na prednjem delu, nova Corsa dosta ličiti na aktuelnu verziju, pogotovu kada se posmatra sa strane i otpozadi.
Dva prototipa nove Opel Corse u društvu aktuelne verzije koja se nalazi na zaèelju kolone
Primećuje se da će automobil imati drugačije farove, masku hladnjaka i prednji branik, ali i redizajnirana stop svetla.

Spoljašnjost automobila možda neće pretrpeti značajne promene, ali u Opelu tvrde da je definitivno reč o novoj generaciji Corse koja će imati novi enterijer, motore, oslanjanje...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: