Zavirite u novi Volvo XC90

Aktuelni Volvo XC90 čeka svog naslednika duže od jedne decenije. Nova generacija biće predstavljena u avgustu, a Volvo je odlučio da nam već sada otkrije kako će izgledati unutrašnjost ovog modela.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.05.2014.

11:28

Default images

Najava da će novi XC90 imati najluksuzniji enterijer od svih dosadašnjih Volvo automobila, dobila je potvrdu kroz fotografije koje je objavio ovaj proizvođač.

S obzirom da je verovatno prikazana verzija sa najbogatijom opremom, na kvalitetu materijala nije se štedelo.
Uz obilatu upotrebu kože i detalja od drveta koji su tako dizajnirani da ne predstavljaju kič, uočava se minimalizam kada je reč o komandama.

Za to je najzaslužniji veliki, vertikalno postavljen "touchscreen" multimedijalnog sistema pomoću koga će moći da se upravlja raznim funkcijama automobila. XC90 biće i jedan od prvih modela sa Apple CarPlay sistemom pomoću kog će korisnici moći da integrišu uređaje koji rade na iOS platformi.
Novi Volvo XC90 biće dostupan u konfiguraciji sa 7 sedišta, a u kompaniji kažu da će u treći red komotno moći da se smeste putnici do 1,7 m visine. Pri tome će svaki od njih imati dovoljno prostora u odeljcima za odlaganje sitnica.
Nakon internet prezentacije u avgustu, Volvo XC90 trebalo bi da ima premijeru na oktobarskom auto-salonu u Parizu, dok bi ovaj automobil trebalo da stigne u prodajne salone početkom 2015. godine.

Više fotografija unutrašnjosti modela Volvo XC90 za 2015. možete pogledati u Galeriji.

Pročitajte šta smo do sada saznali o novom Volvou XC90.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: