Volvo V40 R-Design

Volvo će posetiocima auto-salona u Parizu predstaviti unapređenu verziju modela V40, sa detaljima koji će ovom automobilu dati posebnu, sportsku notu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

09:35

Default images

Zahvaljujući paketu R-Design, Volvo V40 ima agresivniji izgled koji se pre svega ogleda u novim specijalno dizajniranim 17 i 18 inčnim alu felnama, kao i u zadnjem difuzoru.

Kupcima je dostupno sedam boja eksterijera, uključujući i karakterističnu Rebel Blue nijansu na primerku prikazanom na fotografijama.
Unutrašnjost automobila opremljena je sportskim sedištima koja su presvučena visokokvalitetnim materijalim u kombinaciji kože i specijalnog Nubick tekstila, dok je kao opcija dostupna i potpuno kožna varijanta.

Volan, ručica menjača i ručne kočnice, kao i papučice nožnih komandi, takođe su posebno dizajnirane.
U ponudi su pogonski agregati koji se ugrađuju i u standardni V40, od 1.6 litarskog D2 dizel motora sa 115 ks, pa sve do najsnažijeg 2.5 litarskog T5 turbo-benzinca sa 254 ks.

Kupci mogu da biraju između standardne i Sport šasije.
Volvo očekuje da će R-Design verzija činiti 10 % od ukupne prodaje modela V40.

Cena će biti saopštena početkom oktobra, kada će se Volvo početi da prima narudžbine za ovaj automobil, dok će prvi primerci kupcima biti isporučeni u januaru 2013. godine.

Pogledajte galeriju fotografija modela Volvo V40 R-Design.

Pročitajte više o modelu Volvo V40.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

23 h

Podeli: