Automobili

Sreda, 12.09.2012.

11:00

Nissan TeRRa koncept

Poput nekih drugih proizvođača i Nissan je izašao u javnost sa renderima novog futurističkog koncepta koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Parizu.

Izvor: B92

Default images

U saopštenju Nissana, uoči sajamske premijere koncepta TeRRa, kaže se da je reč o Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) vozilu sa nultom emisijom.

Koncept novog krosovera trebalo bi da posluži Nissanu da prikaže dizajnerski pravac kojim će se ova kompanija kretati u budućnosti, ali i da predstavi neke nove tehnologije, poput pogonskog sistema.
Na renderima koje je japanski proizvođač ovom prilikom objavio vidi se da je u putanju krosover robustnog izgleda sa naglašenim bokovima.

Zadnja vrata otvaraju se unazad, a u kabini futurističkog izgleda ima mesta za četiri putnika, jer se pozadi nalaze dva odvojena sedišta.
S obzirom da Nissan za sada nije želeo da otkrije druge informacije o ovom konceptu, više tehničkih detalja očekujemo na auto-salonu u Parizu.

Više rendera koncepta TeRRa možete pogledati u našoj Galeriji.

Pročitajte o Nissanu Qashqai za 2014.

Pogledajte kako će izgledati novi Nissan Pathfinder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: