Nova Android aplikacija iz Opela

Opel je na Android marketu pokrenuo novu aplikaciju pod imenom "Suvozač". U nemačkoj kompaniji kažu da su ovim potezom želeli da unaprede bezbednost i informisanost vozača u Srbiji.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2012.

09:05

Default images

Najnovija Android aplikacija sadrži segmente sa informacijama koje mogu biti korisne u toku vožnje.

“Vremenska prognoza “omogućava vozaču da vidi trenutnu vremensku prognozu za sve veće gradove u Srbiji, a “Stanje na putevima” služi kao informator o trenutnom stanju na putevima Srbije.

Preko segmenta “Opel oko” korisnici mogu da prate uživo prikaz lokacija širom Srbije koje su pokrivene kamerama (na primer stanje na mostu Gazela i slično).

Segment “Uspori snima se” obuhvata sve lokacije u Beogradu i Novom Sadu na kojima se nalaze kamere koje prate saobraćaj i snimaju prekršaje.
Postoji i poseban peti segment namenjen vozačima Opel automobila, ali i onima koji to planiraju da postanu.

Taj deo je Android prezentacija website-a Opel Srbija sa dodatnim opcijama i sadrži sledeće linkove: vozila, aktuelne informacije/ponude (vesti sa medisjkog sajta), diler lokator, servis lokator, linkove Opel na Facebook-u, Opel na YouTube-u, zahtev za ponudu vozila i zahtev za test vožnju.

U glavnom meniju, posebno su izdvojeni delovi: Zahtev za ponudu (kontakt sa Opelovim prodavcem ) i Zahtev za test vožnju.

Aplikacija "Suvozač" može se preuzeti sa sledećeg linka. Iz Opela kažu da je trenutno u fazi izrade i sajt suvozac.net, sa koga će korisnici takođe moći da preuzmu ovu aplikaciju.

Pročitajte o Opelovim premijerama na sajmu automobila u Ženevi 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: