Automobili

Nedelja, 27.03.2011.

08:19

Automobil godine - Citroen C3

U izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije, Citroen C3 izabran je za Automobil 2011. godine u Srbiji.

Izvor: B92

Default images

Citroen C3 proglašen je za Automobil godine u izboru čitalaca časopisa i posetilaca sajta Vrele gume, zatim u izboru žirija automobilskih novinara i u zajedničkom izboru TV emisije ABS Show i sajta Autoblog.

U ime kompanije priznanje je primio kompletan menadžment firme pojačan gostima iz Pariza.

"Sa dve “desetke”, od pet mogućih, Citroen C3 osvojio je titulu ispred konkurenata poređanih po sledećem redosledu: Dacia Duster, KIA Sportage, Opel Meriva, BMW X3, Chevrolet Spark, Alfa Romeo Giulietta i Suzuki Swift", kažu iz kompanije Vitro group.

Sajamska cena ovog modela sa benzinskim motorom 1.1 startuje od 9.480 evra.

Kupci na poklon dobijaju klima uređaj, a u standardnu opremu spadaju: 4 vazdušna jastuka, ABS, progresivni servo upravljač, putni računar, elektro podizači prednjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje, električno podešavanje ogledala spoljnih retrovizora u boji karoserije, upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po visini, deljiva zadnja klupa i ukrasni poklopci točkova od 15 inča.

Citroen DS3 "NetAuto 2011. godine"

Pročitajte više o modelu Citroen DS3

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte ovde

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: