Fiesta za 8.990, Focus za 10.990 €

Od 8. juna u Grand Motorsu i mreži njegovih prodajno-servisnih partnera u Srbiji mogu se kupiti dva najtraženija Fordova modela – Fiesta i Focus po sniženim cenama.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 08.06.2010.

09:34

Default images

„U saradnji sa principalom, odlučili smo da uoči i u vreme održavanja 19. Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se od 11. juna do 11. jula održava u Južnoj Africi, dodatno snizimo cene dva najtraženija modela – Fieste i Focusa, tako da će u narednih mesec dana Fiesta koštati 8.990, a Focus samo 10.990 evra”, kaže rukovodilac prodaje Fordovih vozila u Grand Motorsu, Petar Spajić.

Fiesta na aktuelnom popustu ima troja vrata, motor od 1,25 litara sa četvoroventilskom tehnologijom (82 KS), klima uređaj, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, ABS u kočionom sistemu, servo asistenciju u upravljačkom mehanizmu, centralno zaključavanje, radio sa CD-om i MP3 priključkom, branike i krovni spojler u boji karoserije, elektro podesiva, grejana spoljna ogledala.

“Do sredine jula Focus ima nikad bolju, pa možda i neponovljivu cenu”, kaže gospodin Spajić. “Za 10.990 evra budući vlasnik dobija izuzetan automobil s petoro vrata, benzinskim motorom od 1,4 litra (80 KS), s izuzetnom opremom. Recimo, tu su klima uređaj, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, radio sa CD-om, elektro paket (električno pomeranje prednjih stakala), servo u upravljačkom a ABS u kočionom sistemu, branici u boji karoserije. Uz to, bez doplate je metalik boja, a Focus na popustu je jedan od retkih automobila koji se i uz sniženu cenu dobija sa elektronskim programom za kontrolu stabilnosti (ESP)”.

Grand Motors, sponzor Fudbalskog saveza i naše selekcije, u narednih mesec dana će specijalnim poklonom – dresom u kojem igraju reprezentativci Srbije na Svetskom prvenstvu - nagraditi ne samo kupce Fieste i Focusa, već i svih ostalih modela iz Fordovog programa.

Ford Focus treće generacije

Ford Focus RS500

Vozili smo: Ford Fiesta 1.4i

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: