Audi A3 Sportback Vlado Georgiev

Na Sajmu automobila u Beogradu predstavljen je novi model automobila Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 11.03.2010.

17:56

Default images

Ovo je prvi put u zemlji, ali i u regionu, da model automobila dobije potpis javne ličnosti.

Manolito Vujičić, generalni direktor Porsche SCG, i kantautor, Vlado Georgiev, govorili su na svečanom predstavljanju novog modela automobila Audi A3, kako o dugogodišnjoj saradnji, karakteristikama novog automobila, tako i o planovima za budućnost.

Ujedno su najavili promociju tri nova Audijeva modela, među kojima će biti i Audi A7, koji će, kao prvi u Srbiji, od oktobra meseca voziti upravo Vlado Georgiev.
Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev proizvodi se u tri boje - beloj, metalik i srebrnoj, a opremljen je Becker navigacijom, dodatnim spojlerima, Bluetooth pripremom za telefon, aluminijumskim felnama.

Akcenat je stavljen i na dizajn, kao i na cenu od 18.999 evra.

VW je tokom devedesetih godina na sličan način brendirao Golfa treće generacije. Prvo je 1994. godine predstavljen Golf Pink Floyd, zatim godinu dana kasnije Golf Rolling Stones a 1996. godine predstavljen je Golf Bon Jovi.

Pročitajte više o modelima:

Audi A1

Audi RS5 kupe

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: