Alfra Romeo Brera u novom ruhu

Model kompanije Alfa Romeo Brera u 2008. godinu ući će u potpuno novom ruhu. Model Brera i njegova kabriolet verzija nazvana Spider doživeli su značajna promene u odnosu na verzije predstavljene 2005. i 2006. godine.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2008.

12:00

Default images

Alfa Romeo odlučio se za mnogo veće promene od običnog „face liftinga“ kada je u pitanju Brera. Iako je spoljašnjost modela doživela manje kozmetičke izmene, najbitnije promene učinjene su na interijeru automobila.

Breru sada krase potpuno nova sedišta sa elektronskim podešavanjem, a komandna tabla redizajnirana je kako bi se napravio prostor za satelitski navigacioni sistem i dvozonsku klimu.
Kupcima je ponuđeno nekoliko opcija kada su motori u pitanju.

Breru će pokretati dva benzinska agregata zaopremine 2.2 i 3.2 litra koji će isporučivati 185, odnosno 260 KS – oba sa automatskim ubrizgavanjem i automatskim šestostepenim menjačem, kao i turbodizel Multijet agregat sa 200KS.
Oba modela sada su nešto lakša zahvaljujući veštoj upotrebi aluminijuma.

Čini se da je ovim promenama Alfa Romeo uspeo da tradicionalni izgled i osećaj u vožnji Brere uspešno uvede u 21. vek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: