Predstavljena Mazda2 Individual

Na štandu Mazde u Hali 4 premijerno je predstavljen model Mazda2 Individual.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 25.03.2011.

07:50

Default images

U saradnji sa poznatim modnim kreatorom Batom Spasojevićem, kreiran je poseban paket sa nazivom Mazda2 Individual. Bata Spasojević osmislio je amblem za model dostupan kupcima u Srbiji. Pored dizajna apliciranom na samom automobilu, Mazda2 biće dostupna i sa posebno dizajniranim patosnicama, kao i držačima za ključeve sa istim motivom.

Uz sajamsku premijeru, Mazda2 Individual biće predstavljena i na modnoj reviji Bate Spasojevića pod nazivom „Guitar Heroes“, koja se održava 31. marta u okviru manifestacije Belgrade Fashion Week.

„Moja nova kolekcija koju predstavljam 31. marta na Belgrade Fashion Weeku zove se Guitar Heroes, i, kao i do sada, inspirisana je rokenrolom, brzinom i savremenim načinom života“, kaže Bata Spasojević. „Ona će svakako u sebi imati i elemente inspiracije Njujorkom u kome sam upravo boravio, a atmosferi na reviji sigurno će doprineti i model Mazda2 Individual, koji sam dizajnirao specijalno za Mazdu. On će upotpuniti reviju i dati celoj priči štimung gradske vreve i dinamičnosti.“
Bata Spasojević kreirao je i uniforme za hostese na štandu Mazde tokom Sajma automobila.

Pored premijere Mazde2 Individual, Mazda Srbija i Crna Gora na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu izlaže čitavu gamu svojih proizvoda u Hali 4 na ukupno 400 m2: CX-7 CD173 RevolutionTop, Mazda6 2.0i GTA, Mazda6 SP 1.8i CE, MX-5 1.8i RC Challenge, Mazda3 SP 2.3i MPS, Mazda3 SP 1.6i Mirai i Mazda3 1.6i TE.

Svi modeli Mazde na Beogradskom sajmu imaće posebne cene.

Fotografije sa Sajma automobila u Beogradu pogledajte u našoj Galeriji

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila

Prva vožnja: Mazda 2 Facelift

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: