Kakav peh! Nagrađeni oldtajmer završio u jezeru (VIDEO)

Dok je vlasnik veličanstvenog Packarda iz 1938. proslavljao priznanje za najlepši oldtajmer u klasi, njegov dragoceni automobil iznenada se otkotrljao u obližnje jezerce.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

10:42

Kakav peh! Nagrađeni oldtajmer završio u jezeru (VIDEO)
Screenshot YouTube

Jedna od zvezda Hilton Head "konkursa elegancije" bio Packard 1605 Super Eight Convertible Sedan. Ovaj izvanredno restauriran oldtajmer iz 1938. osvojio je srca publike, ali i članova žirija, koju su mu dodelili priznanje za najbolji stari model u svojoj klasi.

Međutim, radost vlasnika, Ralfa Marana, koji se nalazio na svečanom ručku povodom dodele nagrade, najpre je prerasla u nevericu kada su mu javili da je njegov Packard završio u jezercetu, a zatim i u tugu kada je stigao na lice mesta. Odmah su pozvani ronioci i šlep služba, koji su ubrzo uspeli da izvuku automobil na suvo.

Pogledajte kako je izgledalo spasavanje ovog dragocenog oldtajmera: Ne zna se tačno kako je došlo do toga da se Packard težak dve tone iznenada otkotrlja sa travnjaka na kojem je održana izložba i upadne u vodu, a organizatori su izrazili žaljenje zbog nemilog događaja.

Iako automobil naizgled nije pretrpeo fizička oštećena, biće potrebno uložiti mnogo truda i novca da se vrati u pređašnje stanje. Na sreću, vozilo je bilo osigurano.

Vlasnik Ralf Marano, koji je veliki zaljubljenik u Packard automobile, poseduje čak 63 oldtajmera ove marke.

I don't think that is a submarine. #oops #packard #scubadriver

A photo posted by Rob Ianuario (@robianuario) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: