Najgori vozači u Real Madridu?

Napadač Real Madrida, Karim Benzema, kažnjen je novčanom kaznom od 18.000 evra jer je "uhvaćen" sa 216 km/h u zoni gde je brzina ogranična na 100. Bio je za volanom Audija RS 5.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 16.03.2013.

13:10

Default images

Osim za naš standard visoke novčane kazne, Benzemi je odlukom španskog suda oduzeta vozačka dozvola na 8 meseci.

Audi modeli su generalno stekli lošu reputaciju zbog načina na koji ih vlasnici voze u svakodnevnom saobraćaju. Kada je reč o modelu RS 5, to je veoma moćna mašina ispod čije haube se nalazi 4,2 V8 FSI motor. Sa snagom od 450 ks i obrtnim momentom od 430 Nm, Audi RS 5 do stostke stiže sa 4,5 sekundi.

Brzina kretanja u kojoj je Benzema uhvaćen, ovim automobilom dostiže se za malo više od 11 sekundi.

Ipak, on nije jedini član Reala koji ne može da se kontroliše za volanom. Marcelo je nedavno kažnjen sa 6.000 evra jer je uhvaćen dok je vozio bez dozvole, koja je oduzeta zbog prethodnih prekršaja.

Realova zvezda Cristiano Ronaldo, koji je takođe poznat po svojoj ljubavi prema brzini, ali ne i po vozačkim sposobnostima, svojevremeno slupao je Ferrari 599 GTB. Ronaldo sada vozi Audi R8 V10 Spyder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: