Automobili

Ponedeljak, 21.01.2013.

12:32

Novi BMW iz 1992. za 42.900 dolara

Ponekad se u prodaji na eBay-u nađu klasični automobili sa malom kilometražom. Ovog puta, pažnju nam je privukao BMW 325i kabriolet iz 1992. godine, sa svega 381 pređenim kilometrom, za kog njegov sadašnji vlasnik traži čak 42.900 dolara (oko 32.000 evra).

Izvor: B92

Default images

Zaljubljenicima u BMW sigurno će zasijati oči kada na fotografijama ugledaju ovaj klasični model bavarske kompanije sa početka devedesetih godina 20. veka.

Gotovo nov, beli 325i kabrio, koji je u svom životnom veku prešao samo 381 km, i za kojeg vlasnik iz Arizone tvrdi da je u protekle dve decenije bio u garaži, sigurno će izazvati interesovanje. Jer, ne nailazi se svaki dan na nov BMW automobil iz 1992.
Međutim, početni entuzijazam potencijalnih kupaca verovatno će brzo splasnuti kada im se pogled zaustavi na ceni od 42.900 dolara.

Iako je ovaj BMW vrlo malo vožen, to što nije bio korišćen dvadesetak godina sigurno mu nije godilo.

I mada njegov vlasnik tvrdi da je automobil nedavno bio na servisu, i da su otklonjeni svi nedostaci izazvani dugim stajanjem, veliko je pitanje kakva sve iznenađenja mogu da očekuju njegovog kupca u eksploataciji.
S obzirom da ovde nije reč o kolekcionarskom, retkom primerku, teško je verovati da će neko biti spreman da izdvoji toliku sumu novca, kada recimo u SAD, odakle ovaj BMW dolazi, po sličnoj ceni može da se kupi najnoviji BMW 335i sedan, sa 300 ks.

Pogledajte još jedan ekskluzivitet iz eBay ponude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: