Beži bre, ženo!

Na auto-trkama sve je podređeno rezultatu. Da bi trijumfovali, vozači će dati sve od sebe za upravljačem bolida, ali i izvan automobila.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 05.08.2012.

15:30

Default images

Gledajući televizijske prenose i kadrove iz “pit stop”-a, znamo da se sve aktivnosti u tom segmentu trke odvijaju krajnje isplanirano, koorodinisano i, što je najbitnije, brzo.

Besposlenima tu svakako nije mesto, a naročito ne onima koji ometaju rad mehaničara ili, kao na sledećem snimku sa trke Indianapolis Grand AM, smenu vozača za upravljačem automobila:



Prema rečima očevica koji je objavio video, iako je žena bila na vreme upozorena od šefa tima da se skloni, ona je nastavila da fotografiše. Zbog toga je, na nimalo nežan način, uklonjena sa “idealne putanje” vozača koji je žurio da sedne u bolid kako bi što pre nastavio trku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: