Veyronom u jezero - kriv pelikan?

Možda ste već videli snimak na kojem vozač Bugatti Veyrona bez očiglednog razloga uleće u jezero svojim automobilom. Priča je dobila nastavak - vlasnik je hteo da naplati 2 miliona dolara od osiguranja, ali u osiguranju tvrde da je on namerno sleteo u vodu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2011.

15:41

Default images

Kao obrazloženje zašto se incident dogodio, vozač Endi Haus (Andy House) naveo je da mu je pažnju odvukao pelikan u niskom letu zbog čega mu je ispao mobilni telefon.

U tom trenutku, Haus je izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo automobilom u vodu.

Uverite se na snimku u verodostojnost ove priče:

Osiguravajuća kuća odbila je da Hausu isplati premiju, tako da slučaj sada preuzima sud u Teksasu koji treba da donese konačnu oduku ko je u pravu.

Iako niko od nas nije sedeo u Veyronu, jasno nam je dok gledamo njegove fotografije da se iz njega jedva vidi put, a o ptici u letu i da ne govorimo.

Pogledajte snimak izvlačenja Veyrona iz jezera:



Inače, da bi kupio ovaj automobil, njegov vlasnik uzeo je kredit od milion dolara, osigurao auto, i kasnije - završio u jezeru.

Porscheom u jezero

Pijan utopio Infiniti FX35

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: