Došla je iz Pariza u Sarajevo, pa otkrila šta ju je najviše oduševilo VIDEO

Jedna Parižanka trenutno živi u Sarajevu, pa je na svom TikToku pokazala neka svoja iskustva vezana za ovu susedsku zemlju.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.01.2024.

19:20

Došla je iz Pariza u Sarajevo, pa otkrila šta ju je najviše oduševilo VIDEO
Foto: Shutterstock/Leonid Andronov

Ona je pričala o tome kako joj je u Sarajevu, ali i zbog čega bi ljudi trebalo da posete ovaj grad, kao i šta je to što je nju oduševilo.

"Napravila sam pauzu kako bih zapalila cigaru i ovo je moj pogled. Došla sam da radim u jednom kafiću koji se nalazi 20-ak minuta od centra Sarajeva i ovo je pogled", napisala je i pokazala zapanjujući prizor šume prekrivene snegom, dok se u pozadini vidi panorama grada.

U videu se dotakla i vremena koje joj je potrebno da dođe od centra Sarajeva do Trebevića
@peanutbutterovic If you like nature and haven’t visited Sarajevo, this is your sign! 👀 #sarajevo #bosnia #trips #europe #tourism #view #mountains ♬ original sound - Calvin Klein

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: