Majli Sajrus o detaljima razvoda braka: "Sve je to bilo zbog naših trauma" VIDEO

Pevačica Majli Sajrus progovorila je o raskidu i razvodu braka sa glumcem Lijamom Hemsvortom

Život

Izvor: B92

Petak, 08.09.2023.

08:30

Majli Sajrus o detaljima razvoda braka:
Foto: Profimedia

Tokom svoje Tiktok "serije" – "Used to Be Young“, pop zvezda je otkrila da je shvatila da je njena veza gotova dok je nastupala na Glastonberi festivalu u Engleskoj 2019.

"Glastonberi je bio u junu i tada smo shvatili da je naša posvećenost braku zapravo proizašla iz, naravno, pre svega ljubavi, jer smo bili zajedno 10 godina, ali i traume“, objasnila je ona.

Venčali su se u decembru 2018. godine, a potom pretrpeli veliki gubitak i pokušali da što pre obnove svoj voljeni dom nakon što je u novembru 2018. izgoreo u požaru u Malibuu.

"Dan koncerta je bio dan kada sam odlučila da više ne mogu da budem u vezi“, nastavila je Majli Sajrus i dodala da je primorala sebe da zanemari emocije i glumi radost zbog nastupa u korist svojih obožavalaca.
@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 37

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus
"To je bio još jedan momenat u kome su rad, predstava, lik bili na prvom mestu. Valjda mi je zato toliko važno sada da se to više ne dešava. Osoba je na prvom mestu", zaključila je ona.

U ranijem klipu, pevačica se takođe prisetila izuzetne hemije između nje i australijskog glumca kada su se prvi put sreli na snimanju filma "Poslednja pesma" 2009. godine. Hemsvort je bio jedan od trojice finalista na audiciji za ulogu njenog dečka, a nije potrajalo dugo dok je pevačicu oborio s nogu i u privatnom životu.

"Mislim da je jedan od elemenata koji je taj film učinio tako posebnim bilo gledanje dvoje veoma mladih ljudi kako se zaljubljuju jedno u drugo, što se dešavalo u realnom vremenu i u stvarnom životu“, rekla je ona.

Bio je to početak 10 godina duge veze. Zahtev za razvod braka podneli su u avgustu 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: