Teniserka napala Ivanu Knol: "Kada je par s*sa postao bitan u fudbalu?"

"Kada je par s*sa postao bitan u fudbalu", pitala se rumunska teniserka Andrea Prisakariju aludirajući na najvatreniju navijačicu hrvatske fudbalske reprezentacije, Ivanu Knol. Hrvatska se na SP u Kataru, pobedom protiv Brazila, plasirala u polufinale.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 11.12.2022.

11:32

Teniserka napala Ivanu Knol:
Foto: Profimedia

Svojim načinom odevanja Ivana je očarala mnoge, a i završila u brojnim svetskim medijima. Osim toga, drastično joj je porastao broj pratilaca na Instagramu pa sada njen profil prati više od 2,2 miliona ljudi.

Više njenih fotografija postalo je viralno pa su se javili i oni kojima njen stil odevanje ne odgovara.

"U zemlji u kojoj su neka pravila obavezna. Možeš biti seksi i drugačije obučena, to ti obećavam", poručila je Andrea na društvenoj mreži Tviter.

Andreina istomišljenica rekla joj je kako veruje da Ivana "sigurno tvrdi kako želi da je ljudi znaju zbog pameti, a ne zbog grudi", teniserka joj je poručila:

"Ne znam šta tvrdi, ali to sigurno nema veze s fudbalom. Podržavam kad je neko seksi i uvek ću, ali ovo je jednostavno nepoštovanje."

Podsećamo, iako su mediji objavili kako će se Ivana skinuti ako Hrvatska osvoji SP u Kataru, ona je to ovih dana demantovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: