Restoran mu proglašen najgorim, ali Nusret nesmetano "dere" mušterije: "170.000? Sram te bilo" FOTO

Nusret Gokče, poznati turski kuvar i mesar objavio je fotografiju iznosa računa iz svog restorana u Abu Dabiju. Naime, gosti su platili ceh od skoro 170 hiljada dolara.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.11.2022.

09:51

Restoran mu proglašen najgorim, ali Nusret nesmetano
Foto: Profimedia

Na računu je pisalo da je večeralo 14 ljudi. Neka od jela koja su naručili bila su: goveđi karpaćo, "zlatna otomanska" šnicla, "zlatna istanbulska" šnicla, "zlatna" baklava itd. Pili su Petrus vino, Negroni koktele, konjak Louis XIV...

"Kvalitet nikada nije skup", napisao je Nusret u opisu fotografije.

Iako bogatim ljudima očigledno nije problem da potroše mnogo novca na večeru, mnogim Nusretovim pratiocima zasmetala je činjenica da se hvali cifrom koju je zaradio.
"Koliko plaćate svoje konobare? 15 dolara na sat?", napisao je jedan korisnik Instagrama.

"Nije kvalitet, to je krađa od ljudi. Cene su katastrofalne", dodao je drugi.

"Ne plaćaju vam kvalitet hrane, već sopstvenu glupost", takođe je jedan od komentara.

Podsećamo, u junu je Nusretov restoran u Londonu proglašen za jedan od najgorih. Posetioci smatraju da hrana nije vredna skupih cena.

Nekoliko meseci nakon što je otvorio svoja vrata, restoran je zauzeo 17.418. mestu od ukupno 17.488 restorana u Londonu, sa prosečnom ocenom od dve zvezdice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: