Život

Utorak, 10.05.2022.

20:00

Spotifaj "proglasio" pobednika Evrovizije

Spotifaj kao i svake godine izneo je podatke koja pesma koja se nadmeće na Evroviziji ima najviše minuta strimovanja, te su izneli svoju "procenu" o pobedniku.

Izvor: Sanja Dojkiæ

Spotifaj
Foto: Profimedia

Prema Spotifaju, Italija ima odlične šanse da ponovi uspeh Maneskina na ovogodišnjem izdanju Evrovizije u Torinu. Spotifaj je prikupio podatke o ocenama i izvođačima koji se takmiče, a Mahmud i Blanko, predstavnici Italije, sa svojom numerom "Brividi" nalaze se na samom vrhu.

Incident na evrovizijskom događaju tokom intervjuisanja predstavnika Italije VIDEO

Podaci Spotifaja pokazuju da je događaj popularniji nego ikad: strimovi pesama Evrovizije su porasli za 594% tokom izdanja 2021, sa skoro 27 miliona minuta strimovanja. Kao i prošle godine, 71% strimova pesama Evrovizije dolazi od slušalaca između 13 i 34 godine.

Pesma "Brividi" bila najslušanija pesma na Spotifaju među takmičarima na Evroviziji između januara i marta 2022. sa preko 80 miliona strimova, 5 puta više od "Hold Me Closer" Kornelije Jakobs (Švedska). Na trećem mestu nalazi se numera "De Deipte" pevačice S10 (Holandija).

"Chills" je najslušanija pesma u većini zemalja učesnica.

Pesma naše predstavnice Konstrakte, "In corpore sano", preslušana je preko 1.540.000 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: