Život

Ponedeljak, 18.04.2022.

14:34

"Ona je psihopata"; "Ko još to radi?": Otkriven bizaran detalj u slučaju Dep–Herdova FOTO

Suđenje između Džonija Depa i Amber Hard očekivano se pomno prati širom sveta, pa i ne čudi veliki broj različitih analiza svake rečenice, detalja, grimase ili osmeha iz sudnice u Virdžiniji.

Izvor: Jutarnji list

Foto: Profimedia

Posebno zanimljiva priča objavljena je na portalu španskih sportskih novina "Marka". U tekstu se dolazi do zaključka da Amber Herd igra psihološke igrice s Džonijem Depom tako što na suđenju bira odevne kombinacije koje je glumac već nosio.

Autori teksta jasno izražavaju stav: "Džoni je kralj, Amber ludača" i "Pravda za Džonija!".

Bivša asistentkinja Amber Herd o "šefici iz pakla": "Unela mi se u lice"; "Pljuvala je po meni..."

"Svakodnevno dobijamo novi dokaz patološke opsednutosti Amber Herd Džonijem Depom. Od trenutka kada su se njih dvoje upoznali na audiciji za film 'Rum Diaries', njena karijera je procvetala, ali oduvek je bila opsednuta Depom", navodi se u članku.

"Stvari su došle do tačke bez povratka kada su postali nasilni jedno prema drugom... Ali dokazi na ovom suđenju i dalje pokazuju da je Amber Herd pravi negativni lik u ovoj priči. Njen pravni tim je četiri puta pokušao da odbaci tužbu, ona je više puta odbijala da dostavi dokaze koje je tražio Depov pravni tim. Budući da nije dobila ono što je želela, sada Amber Herd igra psihološke igrice s Džonijem Depom, što bi moglo da dokaže njene sociopatske sklonosti", piše u nastavku teksta. Navode i primere – na jednom od poslednjih javnih pojavljivanja pre suđenja Dep je nosio potpuno crnu košulju s crnom kravatom i sivo odelo. Amber Herd obukla se potpuno isto prvog dana suđenja.

Tog dana Dep je odlučio da nosi Gučijevu crnu kravatu sa znakom pčele, a Amber Herd je sledećeg stavila potpuno istu kravatu. Džoni je bio odeven u crno odelo drugog, a Herdova trećeg dana suđenja.

Zbog njih Anđelina i Bred deluju harmonično; Voditelj o bivšem paru koji se sudi: "Besramni narcisi"

"Očigledno je da čim se završi rasprava na sudu ona ide da kupi identičnu odeću koju je Džoni nosio tog dana. Ali zašto to radi? Da li je to zbog psiholoških igrica s Depom ili mu se samo podsmeva?", pitaju se autori pomenutog teksta.
Foto: Profimedia
I na društvenim mrežama pojavili su se komentari koji dovode u pitanje mentalno zdravlje Amber Herd.

"Nikad nisam video ženu ili bilo koga ko bi nosio isti autfit poput njenog navodnog zlostavljača. Amber Herd je očito psihopata. Zašto bi nosila istu kravatu s pčelom kakvu je Džoni nosio prvog dana suđenja?", pita se jedan korisnik Tvitera.

Prijatelj Džonija Depa rekao na sudu da mu je glumac pisao o "trulom lešu" Amber Herd

Drugi je napisao kako je super što Amber Herd Depu govori: "Ti nemaš stila", a onda na sudu nosi istu odeću kao on.

Na portalu "Marka" su uvereni da će Amber Herd izgubiti na suđenju i da će morati da iskešira bivšem suprugu 50 miliona dolara. Dalje navode da je Dep "napravio mnogo grešaka tokom veze s Amber Herd, ali ne izgleda kriv za ono za šta ga ona optužuje" dok se ona pokazuje kao "nasilna osoba koja iskorišćava introvertnog muškarca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: