"Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju, sve ovo me boli"

Amber Herd, bivša supruga Džonija Depa oglasila se pismom na društvenim mrežama, uoči suđenja povodom međusobnih kleveta bivšeg bračnog para.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 10.04.2022.

21:12

Foto: Profimedia

Džoni Dep je 2019. godine pokrenuo tužbu u kojoj je naveo da ga je bivša žena oklevetala u pismu koje je objavio Vašington post 2018. godine. Glumac koji je posle burnog razvoda od Herdove i njenih tvrdnji da ju je pretukao, ostao bez niza filmskih uloga, traži odštetu od pedeset miliona dolara.

Amber Herd je objavila na svom Instagram profilu pismo upućeno javnosti pre sudskog spora koji počinje 11. aprila 2022. godine.

"U narednih nekoliko nedelja neću biti na internetu. Kao što već znate biću u Virdžiniji, gde ću se na sudu suočiti sa bivšim mužem Džonijem Depom. On me je tužio zbog otvorenog pisma koje sam napisala za Vašington post u kome sam se prisetila svojih iskustava sa nasiljem u porodici.

Nisam imenovala njega, već sam pisala o ceni koju žene plaćaju govoreći o moćnim muškarcima. Nastavljam da plaćam tu cenu, ali se nadam da ću kada se ovaj slučaj završi, moći da nastavim dalje, kao i Džoni Dep.

Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju i boli me da preživljavam detalje našeg zajedničkog života pred svetom. U ovom trenutku prepoznajem trajnu podršku koju sam dobijala svih ovih godina, oslanjajući se na nju tokom predstojeće nedelje više nego ikada", napisala je glumica Amber Herd.

U novembru 2020. godine glumac Džoni Dep je izgubio spor protiv britanskog tabloida
The Sun, koji je 2018. godine objavio tekst u kome je glumac označen kao nasilnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: