Šamar Vila Smita – gluma ili nešto drugo? "Video sam svojim očima"

Sinoćna dodela Oskara prošla je u senci šamara koji je Vil Smit udario Krisu Roku, nakon što se komičar našalio na račun Džejde Pinket Smit.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.03.2022.

11:38

Šamar Vila Smita – gluma ili nešto drugo?
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Policija, Akademija i javnost reagovale su na sinoćni incident, a diskutuje se da li je svađa inscenirana.

Šta se desilo odmah posle šamara Vila Smita VIDEO

Pirs Morgan se oglasio na svom nalogu na Tviteru rekavši da je "video sve svojim očima".

Oglasila se policija – da li će Vil Smit popiti prijavu?

"Ovo se zaista desilo. Video sam svojim očima necenzurisane snimke", napisao je Morgan, potom opisao šta se desilo tog trenutka.

Reakcije glumaca na incident na dodeli Oskara – "velika šteta", Nikol Kidman izbezumljena FOTO

"Ovo je najružniji trenutak u istoriji Oskara", dodao je. Glumac iz Ratova zvezda Mark Hamil rekao je da stendap komičari poput Krisa "nisu vešti da se nose sa fizičkim napadom".

Dobitnici Oskara – očekivani "najbolji film", suze Vila Smita

I on, poput Pirsa, smatra da je ovo najružniji trenutak u istoriji ove manifestacije.

U međuvremenu, Serena Vilijams – čijeg oca Vil Smit tumači u biografskom filmu za koji je sinoć dobio nagradu za najboljeg glumca – podelila je video-snimak na svom Instagramu na kom se vidi kako izgleda šokirano.

U drugom snimku sportistkinja je priznala da je "morala da spusti čašu" kada se desilo.

"Da li se ovo zaista dogodilo?", "Da li je bilo stvarno?", "Da li je šamar dodirnuo obraz?", "Imam toliko pitanja", pisalo se na društvenim medijima, a muzičar Lil Naz Iks jednostavno je pitao: "O moj bože, da li se ovo zaista desilo?"
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Komičarka, glumica Ejmi Šumer je imala blažu reakciju na ono što se desilo, kada se pojavila na bini nakon Vilovog šamara.

Pojavljujući se na bini sa mikrofonom, komičarka se našalila da je "sve proopustila, jer se presvlačila iz kostima Spajdermena".

"Nešto je drugačije, energija je drugačija", dodala je ona dok se publika smejala.

Nadajući se da je dosetka učinila dovoljno da donekle ublaži napetost, slegnula je ramenima: "Oh, dobro. Verovatno se ništa nije desilo".

Smit je pravdao svoje postupke u svom govoru nakon što mu je uručena nagrada za najboljeg glumca, izvinjavajući se Akademiji i svojim kolegama, pa je rekao: "Ljubav će te naterati da radiš lude stvari."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: