Nova epizoda Amber Herd – Dep: Bivši supružnici ponovo na sudu

Novo suđenje između holivudskog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd počeće 24. marta.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.03.2022.

18:04

Nova epizoda Amber Herd – Dep: Bivši supružnici ponovo na sudu
Foto:EPA/ Quique Garcia

Ovog puta Dep je tužio Amber zbog kolumne koju je napisala za "Vašington post" krajem 2018. godine. Glumac je podigao tužbu još u martu 2019. godine, tražeći odštetu od 50 miliona dolara, jer u tom tekstu Amber tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Džoni Dep kupuje kuću u Srbiji?

Svedoci će biti saslušani 24. marta, a prva parnica zakazana je za 11. april.

Prema pisanju portala "Deadline", kao svedoci će se na saslušanju pojaviti Džejms Franko, Pol Betani, Ilon Mask, predstavnici kompanija "Volt Dizni" i "Vorner bros", kao i policajci iz Los Anđelesa, prijatelji, članovi porodice i ostale osobe povezane sa bivšim supružnicima.

Džoni Dep vs. Amber Herd: Veliki obrt – glumac dobio presudu

Džejms Franko i Ilon Mask će svedočiti jer ih je Dep optužio da su spavali sa Amber Herd dok je ona bila u braku sa njim, pa je ona odlučila da ih pozove kao svedoke, koji će govoriti u njenu korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: