Suspendovan Instagram profil Kanjea Vesta

Američki reper bio je suspendovan sa Instagrama zbog kršenja politike platforme o govoru mržnje, maltretiranju i uznemiravanju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 17.03.2022.

20:59

Suspendovan Instagram profil Kanjea Vesta
Foto: Profimedia

Najmanje jedan post je izbrisan sa Vestovog naloga, navode strani mediji.

U jednom postu navodno je upotrebio rasno vređanje da bi opisao voditelja emisije The Daily Show Trevora Nou, koji je nedavno kritikovao Vesta jer je javno uznemiravao njegovu bivšu Kim Kardašijan u toku procesa razvoda.

Karleuša o Kanjeu Vestu: "Samo haos mi je napravio"

Instagram je zbog toga uklonio sadržaj sa naloga repera i ograničio njegov profil na objavljivanje, komentarisanje i slanje direktnih poruka, između ostalog, tokom 24 sata.

Instagram često postavlja ograničenja na naloge koji krše njegova pravila i kompanija može preduzeti dodatne korake ako dođe do daljeg kršenja, kaže portparol Mete, koja je vlasnik Instagrama.

Podsetimo, Vest već nedeljama putem ove društvene mreže objavljuje sadržaj u kojem svoju bivšu suprugu Kim Kardašijan naziva lošom majkom, a često je meta bio i novi partner Kardašijanove, komičar Pit Dejvidson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: