Karleuša ne prestaje sa zagonetkama: Objavila snimak na kome je Duško Tošić, pa ga isekla FOTO

Samo dan nakon što je zaintirgirala javnost objavom na Instagramu, na kojoj pozira okružena mnoštvom crvenih ruža, koje su joj u dom stigle povodom Dana zaljubljenih, Jelena Karleuša danas je opet zbunila pratioce.

Život

Izvor: B92

Utorak, 15.02.2022.

10:36

Karleuša ne prestaje sa zagonetkama: Objavila snimak na kome je Duško Tošić, pa ga isekla FOTO
Foto: Profimedia/ Anadolu Agency

Jučerašnjim fotografijama raskošnih buketa, i uz kratku poruku "3333", Jelena je, ne otkrivajući ko je pošiljalac, ostavile svoje fanove da nagađaju ko stoji iza poklona, jer je javnost upoznata sa, u najmanju ruku, čudnim odnosima koji vladaju u braku Karleuše i Tošića.

Tokom dana u kome se slavi ljubav, Duško Tošić je na svom nalogu na Instagramu objavio stori na kome se vidi kako njegova majka Nikoleta drži buket cveća.
Foto: Printskrin/Instagram/Duško Tošiæ
Međutim, Karleuša je danas objavila video-snimak koji prikazuje kako je pevačici na kućni prag pristiglo još stotine ruža, reklo bi se od Duška.

U jednom trenutku vidi se Duško Tošić u kućnom ambijentu, dok ispred njega stoji buket crvenih ruža.
Foto: Printskrin/Instagram/Jelena Karleuša
Međutim, Karleuša je ubrzo isekla deo na kome se vidi njen suprug, pa je opet ostavila nerešeno pitanje u vezi sa cvećem ali i njenim odnosom sa Tošićem.

Podsetimo, nakon što je na Božić ove godine između Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića izbila svađa pri kojoj ju je on navodno pljunuo i ošamario, fudbaler je dobio zabranu prilaska Karleuši.

Iako je zabrana istekla pre nekog vremena, njih dvoje nisu viđeni zajedno u javnosti, niti je iko davao izjave povodom njihovog trenutnog odnosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: