Apps 7

07.05.2024.

11:30

YouTube testira AI koji korisnika prebacuje na najzanimljiviji deo videa

Nova funkcija je trenutno dostupna YouTube Premium članovima, koji mogu da je isprobaju.

Izvor: B92

YouTube testira AI koji korisnika prebacuje na najzanimljiviji deo videa
Ralf Liebhold / Shutterstock.com

Podeli:

YouTube je u martu počeo da testira "Jump ahead" funkciju, koja je sada dostupna širem broju korisnika preko youtube.com/new za Premium pretplatnike.

Nakon duplog dodira kako bi ste preskočili početak videa, pojaviće se taster koji vas prebacuje na deo gde je većina korisnika uobičajeno preskočila da pogleda sadržaj.

Tokom nekoliko sekundi, pojavljuje se "Jump ahead" taster u donjem desnom uglu, pre nego što nestane, što vam nudi mogućnost da premotate unapred uobičajenih 10 sekundi.

YouTube koristi veštačku inteligenciju kako bi izabrao "najbolje mesto za preskakanje", zasnovano na podacima o pregledu, a ova opcija se nalazi u Premium kontrolama.

Funkcija je za sada vidljiva samo u mobilnom klijentu aplikacije, a da biste videli da li je imate potrebno je da odete u Settings > Try experimental new features.

Pored toga, ovo je dostupno samo za korisnike u SAD-u i za video sadežaj na engleskom. Takođe, nije dostupno za svaki video.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: