- Vesti -

Britni Spirs ogorčeno o rođenoj sestri: "Čestitam, devojko, pala si na niske grane"

Britni Spirs gotovo svakodnevno kritikuje svoju porodicu na društvenim mrežama tvrdeći da su je svi oni zajedno godinama maltretirali i iskorišćavali.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto:EPA/ NINA PROMMER
Foto:EPA/ NINA PROMMER

Britni tvrdi kako njena mlađa sestra Džejmi Lin Spirs tokom trinaest godina nije uradila ništa da joj pomogne da se iščupa iz kandži njihovog oca, a još ju je i povredila brojnim izjavama koje je dala tokom promocije autobiografije "Things I should have said", prenosi IDJ.

Džejmi Lin je ispričala, između ostalog, kako se pop princeza zaključavala u sobu noseći nož sa sobom, a navodno nije bila pri sebi.

U jednom od svojih novih oglašavanja na društvenim mrežama Britni Spirs ju je zbog toga nazvala "ološem".

"Znam da si dala sve od sebe, trudila se da živiš kako danas živiš, sve je to super. Ali… Ono što je tata uradio meni to ni kriminalcima ne rade. Tako da to što si sedela i ćutala je za mene nenormalno. Čini mi se da sam umela na šoljicu kafe da čekam godinama, onaj što čeka smrtnu presudu odmah dobije kafu ako to poželi, sigurna sam", napisala je Britni Spirs na Instagramu.

Džejmi Liin je u svojoj knjizi od 240 strana spomenula stariju sestru čak 197 puta. Zapravo, cela njena autobiografija je o Britni Spirs. Pevačica je na društvenim mrežama napisala da ne želi da se priča o njoj “samo da bi se promovisala knjiga moje mlađe sestre”.

"Džejmi Lin, čestitam, devojko. Pala si na niske grane. Blizu tebe, pre svega, s nožem nikad nisam bila, niti bi mi tako nešto ikad palo na pamet", rekla je Britni, demantujući tvrdnje Lin Spirs.

Britni je ranije izjavila da je njena mlađa sestra bila “saučesnik” u zločinu njihovih roditelja, te da su i njena majka i otac i mlađa sestra živeli na njen račun tokom celog života.

“Ona nikada nije morala da radi, nikada nije imala nikakvih briga, oduvek je živela na mojoj grbači. Ja sam zarađivala novac za celu porodicu, a meni su davali džeparac i troškarili moje milione”, rekla je Britni pre nekoliko meseci.

Pevačica je takođe napomenula da je posebno bila povređena kada se Džejmi Liin, 2017. godine, pojavila na dodeli nagrada radio Diznija kostimirana kao ona, pevajući njene pesme i navodno je “slaveći” na sceni.

“Taj performans iznenađenja, dok sam ja sedela u publici, bio je šokantan. Bio je zmijski”, rekla je Britni Spirs.

Takođe, njena poslednja objava na Instagramu je mnoge užasnula. Britni se ponovo osvrnula na situacju sa majkom i sestrom, a za kraj je zaključila "da joj je izrazito žao što ih na vreme nije ošamarila posred lica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu