Bivši član Depovog benda: "Amber Herd ga je uništila"; "Pio je i drogirao se do tačke ludila"

Bivši kolega iz benda Džonija Depa optužio je bivšu suprugu holivudskog glumca Amber Herd za pad u njegovoj filmskoj karijeri i navodne Depove probleme sa zloupotrebom supstanci.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.12.2021.

13:55

Bivši član Depovog benda:
Foto: Profimedia

U klipu za novi dokumentarac "Johnny Vs Amber" koji je objavio LAD bible, muzičar Bil 'Beano' Hanti tvrdi da je Herd "osetila Depov uspeh" i umešala se u njegov život.

Džoni Dep je zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd, plašila se za život

Hanti je svirao sa Depom osamdesetih u bendu "The Kids", pre nego što je promenio svoj primarni fokus na glumu nakon uspeha u filmu "A Nightmare On Elm Street", iz 1984. godine. U odlomku se čini da Hanti sugeriše da je Amber Herd iskoristila svoju glavnu ulogu sa Depom u "The Rum Diary" iz 2011. godine kako bi mu se približila.
"Dobila je priliku da bude deo tog filma i uspela je u tome", kaže on, iako na drugim mestima priznaje da glumicu nikada nije sreo.

Holivud vs. Džoni Dep: Zašto je lični život jednog glumca važniji od nečije mrtve dece?

On je izrazio zabrinutost zbog razlike u godinama između Depa i Amber Herd (35) i okrivio je za to što je "uništila" život zvezdi Pirata sa Kariba.

"Razumem da je starija od njega. Shvatam. Džon, ona ima 25 godina. Shvatam. Nemoj da je oženiš. Ne moraš. Ti si Džoni Dep", kaže Hanti, i dodaje: "Upropastila mu je život, zaista jeste... To mu je totalno s*ebalo karijeru, koštalo ga je prijatelja, dela porodice", nastavio je.

"Niko nije bezbedan"

On tvrdi da je Amber Herd toliko "ušla" u Depovu glavu da je glumac potpuno poludeo, do te mere da je "pio i drogirao se, do tačke ludila".
Hanti se takođe osvrnuo na Depovu bivšu partnerku Vanesu Paradi, sa kojom je bio od 1998. do razlaza 2012. godine.

"Imao je nešto posebno sa Vanesom i za*ebao je", rekao je, dodajući da ona ima "prelepu dušu" i da je "prelepa dama".

Par ima dvoje dece, 22-godišnju Lili Rouz Dep i 19-godišnjeg Džeka Depa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: