"Ne bih nikad to uradio" - Alek Boldvin sada tvrdi da nije povukao obarač VIDEO

Alek Boldvin je u najnovijem intervjuu otkrio detalj koji potpuno preokreće tragičan nesrećni slučaj sa seta filma "Rust" tokom kojeg je glumac usmrtio koleginicu Halinu Hačins. Naime, on sada tvrdi da uopšte nije povukao obarač.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2021.

20:50

Foto: Profimedia

"Nikad ne bih uperio pištolju u nekoga i povukao obarač. Ja to nikada ne bih uradio i to se nije desilo", rekao je Alek Boldvin.

Objasnio je da mu nije jasno kako je pravi metak završio u pištolju koji se koristio na snimanju i konstatovao da to nikako nije smelo da se desi.

Kroz suze je govorio o svojoj preminuloj koleginici i o tome koliko mu je teško što je nesrećan slučaj presudio da se njen život tragično završi.

"Svi su je voleli i cenili. Svi", rekao je Boldvin i zaplakao.

Podsetimo, Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rust" na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, ubivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: