Nova vest
Fudbal 2

4.5.2024.

17:40

Ilić Rusima pričao o pušenju tokom igračke karijere: "To nije bilo pametno"

Srpski trener Saša Ilić predstavljen je u subotu u svom novom klubu Nižnjem Novgorodu gde je imenovan za novog šefa stručnog štaba.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pored uobičajene diskusije u vezi sa načinom rada, ambicijama, ciljevima, ruskom fudbalu, novinari su Ilića propitivali i o njegovom poroku koji je imao i tokom igračke karijere - pušenju.

Zanimalo ih je da li je to istina.

"Ponekad bih zapalio dok sam igrao profesionalno fudbal", rekao je Ilić na predstavljanju.


Na pitanje kako bi sebe predstavio navijačima, odgovorio je:

"Mislim da je još rano za to, ali mogu reći da sam vrlo jednostavna osoba. Društvena. Volim da se šalim. Ozbiljan sam samo kada je rad i trening u pitanju. Uvek sam ljubazan i pristojan. Zahtevan sam takođe, ali to je samo zato što tražim profesionalni pristup i rad od svakog".

Ruski novinari su upoznati sa snimkom na kojem Ilić boemski povlači dim i peva Partizanu - pitali su ga i za taj momenat.

"Biću iskren - dok sam igrao ponekad sam pušio. To, naravno, nije bilo baš najpametnije. Na snimku o kojem govorite, neko me je "uhvatio" kako pevam Partizanove pesme. Pušenje, naravno, nije dobro po sportistu. Ali, ipak, dešava se. Neću da vas lažem".

Ilićeve sagovornike zanimalo je i kako će reagovati ako sazna da neki njegov igrač puši.

"Ne mogu nekome da zabranim ili da dozvolim nešto, ali definitivno mogu da dam savet da to ne radi. Važno je da igrač bude profesionalac i da se tako ponaša. Stav koji igrači moraju da imaju na treningu i na utakmici je vrlo važan. Ali ne želim nikome da se mešam u privatne živote van terena", poručio je Ilić.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu