"Bitnija mu patika od života": Reper na udaru kritika posle incidenta u Teksasu

Kajli Džener je izdala saopštenje u kojem izražava saučešće žrtvama tragedije na festivalu Astroworld, istovremeno podržavajući njegovog osnivača i svog partnera Trevisa Skota, koji se našao na udaru kritika jer nije ranije prekinuo nastup.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.11.2021.

07:56

Foto: Profimedia

Policija je saopštila da je osmoro ljudi, uključujući mladića od 14 godina, umrlo, a mnogi su povređeni nakon što je masa iz publike na koncertu repera u njegovom rodnom gradu Hjustonu pojurila prema bini.

Oglasio se reper na čijem je nastupu poginulo osam osoba

Trevisa Skota i organizatore događaja Astroworld, tužila su najmanje tri posetioca koncerta zbog povreda koje su zadobili.

Na društvenim mrežama kruži snimak gde se vidi da Trevis nastavlja sa izvođenjem dok ljudi pokušavaju da pomognu momku koji ima napad. Osim toga kako američki mediji prenose, i ranije je na Trevisovim koncertima bilo incidenata, jer je često je podsticao fanove da zaobiđu obezbeđenje i dođu na binu, ali nijedna od tih prethodnih situacija nije rezultirala smrtnim ishodom.

Jedna korisnica Tvitera postavila je video-snimak sa jednog nastupa repera koji prikazuje kako on skače u publiku, a onda u jednom trenutku počinje da proziva momka koji je pokušao da mu uzme patike, pozivajući masu da ga napadne, a onda je tražio da ga izbace sa koncerta. Kajli, koja je trudna, prisustvovala je nastupu sa svojom i Travisovom trogodišnjom ćerkom Stormi Vebster i sestrom Kendal Džener, a njih tri, koje su obično u pratnji telohranitelja, nisu povređene.

"Trevis i ja smo slomljeni. Moje misli i molitve su sa svima koji su izgubili živote, povređeni ili koje je ovaj događaj ugrozio na bilo koji način. I takođe za Trevisa za koga znam da mu je duboko stalo do njegovih obožavalaca i zajednice u Hjustonu", napisala je Kajli (24) u objavi koju je postavila na svom Instagram nalogu.

Ona je dodala: "Želim da jasno stavimo do znanja da nismo bili svesni bilo kakvih smrtnih slučajeva sve nismo videli vesti nakon nastupa i nikada ne bismo nastavili da snimamo ili nastupamo. Šaljem svoje najdublje saučešće svim porodicama", zaključila je Kajli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: