Bili Ajliš zamalo otkazala nastup u Teksasu: "Moje telo, moj je**ni izbor","Muka mi je od muškaraca"

Američka pevačica Bili Ajliš nastupala je u Teksasu na festivalu "Austin City Limits", a tu priliku iskoristila je kako bi kritikovala njihov zakon o abortusu i podržala žene.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2021.

14:42

Bili Ajliš zamalo otkazala nastup u Teksasu:
Foto: Profimedia

Podsetimo, u Teksasu je donesen zakon kojim se zabranjuje abortus nakon šeste nedelje trudnoće.

67 abortusa za 17 sati - kao na traci do ponoći

"Muka mi je od muškaraca. Začepite, je**te, o našim telima", rekla je pevačica.
Ona je u izjavi za medije rekla da je razmišljala o otkazivanju nastupa zbog zakona, ali je ipak održala koncert zbog svojih fanova.

"Zbog ovog zakona nisam nameravala da nastupam, jer sam htela da kaznim ovo je**no mesto što su dopustili da se ovo događa. Ali onda sam se setila da ste vi je**bene žrtve i da zaslužujete sve na svetu. Moramo da im kažemo da je**no začepe", rekla je Bili.

Ubrzo nakon toga, povikala je: "Moje telo, moj je**ni izbor."

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: