Reporterka TV Prva slomila se pred kamerama - dete poginulo, a vozač na slobodi VIDEO

U Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi i jutros stoje okupljeni građani kako bi izrazili tugu zbog smrti devetogodišnjeg dečaka koji je poginuo u udesu u toj ulici, kao i nezadovoljstvo zato što je vozač koji ga je automobilom udario pušten da se brani sa slobode.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.07.2021.

10:01

Reporterka TV Prva slomila se pred kamerama - dete poginulo, a vozač na slobodi VIDEO
Foto: Tv Prva/Printscreen

Protest je počeo sinoć, a vest da je preminuo dečak sa Karaburme, koga je u nedelju automobilom udario vozač, pa pobegao s mesta nesreće, na Ulicu Marijane Gregoran na Karaburmi je izvela nekoliko stotina žitelja tog beogradskog naselja.

Reporterka Televizije Prva Vladislava Kovačević jutros je izveštavala sa mesta zbivanja za Jutarnji program ove televizije.

Ona je uspešno izveštavala o potresnoj temi uživo u programu, ali su je preplavile emocije pa je javljanje sa Karaburme završila u suzama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: