Oglasio se Damjano: "Jesam glup, ali ne toliko"

Da bi potvrdio da nikada nije koristio drogu, pevač odlučio da se testira.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.05.2021.

08:31

Oglasio se Damjano:
Foto:Profimedia

Tvrdnje da je frontmen grupe "Maneskin" Damjano David konzumirao narkotike uživo tokom prenosa Evrovizije postale su glasne. Na društvenim mrežama ključne sekunde u kojima se pevač naginje nad stolom izazvale su polemiku fanova, ali i drugih korisnika društvenih mreža.

Pobednik Evrovizije će se testirati na narkotike

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

"Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom", rekao je Damjano i nastavio:

"I to pred kamerom koja je uperena u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko!".

Podsetimo, švedski novinar pitao je Damjana da li je koristio kokain na Evroviziji, Damjanov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa "Maneskin" oglasila i na svom zvaničnom nalogu na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

19 h

Podeli: