Zvezda "Tvin Piksa" u Beogradu: "Dobar dan, volim Jugoslaviju" VIDEO

Američki glumac Kris Malki došao je u Srbiju, koja mu se, sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram, veoma dopada.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2020.

12:12

Default images

Malki je verovatno najpoznatiji po ulozi Henka Dženingsa, iz serije "Tvin Piks", a kako mediji prenose, u Beograd je došao kako bi snimao seriju, u kojoj će mu partnerku glumiti Gorica Popović.

On je na svom nalogu na Instagramu podelio video-snimke u kojima možemo da vidimo kako mu se dopada u srpskoj prestonici.

Tako je, na primer, prilikom vožnje automobilom otkrio kako ume da kaže "Dobar dan", dok se sa radija čula čuvena "Gara".
Takođe, podelio je i snimak iz Vojnog muzeja na Kalemegdanu, gde je napravio i mali lapsus.

Glumac je, naime, praveći se da "čisti" top, rekao kako mu se dopada to što je u Beogradu, ali je pogrešio državu, rekavši kako se nalazi u Jugoslaviji.
Već sledećom prilikom, međutim, njegova partnerka na malom ekranu Gorica Popović ispravila ga je, naučivši ga da Jugoslavija više ne postoji i da je sada u Srbiji.

"Da da, naravno, znao sam to. Volim Srbiju", rekao je Malki.
Evo i "Henkove teme", u slučaju da vam je potrebno da se podsetite lika koji je Malki tumačio u Tvin Piksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: