Vesti -

Obrt u slučaju kraljevskog para: Megan otišla za Kanadu, kraljica molila Harija da sačeka

Supruga britanskog princa Harija Megan vratila se u Kanadu da bi bila sa sinom posle šokantne objave para da će se povući iz obavljanja dužnosti koje im pripadaju kao članovima kraljevske porodice i da će provoditi veći deo svog vremena u Severnoj Americi.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Getty/Karwai Tang
Foto: Getty/Karwai Tang

Pročitajte još:

"Hari i Megan su neuspeli kraljevski projekat": Presedan koji otvara brojna pitanja FOTO/VIDEO

Kraljevska porodica razočarana Harijem i Megan: Ne znaju šta da rade FOTO

Megan se, kako je saopštila portparolka, vratila u Kanadu da bi bila sa sinom Arčijem, budući da je kraljevski par pre objave proveo šest nedelja na odmoru u Kanadi sa osmomesečnim sinom Arčijem, daleko od kraljevske porodice.

U međuvremenu se pojavila informacija kako je kraljica Elizabeta Druga molila svog unuka, princa Harija, da ne objavljuje saopštenje da će se on i njegova supruga Megan povući sa viših dužnosti u kraljevskoj porodici, pre nego što se dogovori sa ostalim članovima porodice, međutim on je ignorisao njen zahtev.

Foto: Getty/Chris Jackson
Foto: Getty/Chris Jackson

Nakon objave saopšteno je da Bakingemska palata pokušava da razradi plan za princa Harija i njegovu suprugu Megan, američku državljanku, nakon najave da će se povući iz obavljanja dužnosti koje im pripadaju kao članovima kraljevske porodice i da će provoditi veći deo svog vremena u Severnoj Americi.

Ipak, kako prenosi CNN, i nakon te objave Hari i Megan još žele da im se ljudi obraćaju sa "vaše kraljevsko visočanstvo" i još se ponašaju kao važne kraljevske figure i žive u Frogmoru za koji britanski poreski obaveznici plaćaju godišnje tri miliona dolara za održavanje.

Princ Hari i Megan Markl iznenadili su u sredu javnost odlukom da žele da vode samostalniji život za koji se nadaju da će moći sami da ga finansiraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu