Balašević u Zagrebu: "Nije gotovo dok debeli ne otpeva"

Srpski kantautor Đorđe Balašević održao je sinoć koncert u zagrebačkoj Areni, a kako prenose hrvatski mediji, publika je bila dobro raspoložena i zajedno sa njim pevala gotovo sve pesme.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.12.2019.

08:30

Balašević u Zagrebu:
Foto: Aleksandar Girafon Živaljević

Ovo mu je već drugi koncert u Hrvatskoj, a prethodni je održao u Osijeku. Koncert je u Zagrebu otvorio pesmom Slovenska, a vrlo brzo obratio se i publici.

"A gde ste vi? Imao sam neku situaciju, recimo, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano, morao sam da smislim one 'last words'. Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u belom i razmišljao šta da kažem i znao sam šta da kažem: 'Dobro veče, Zagrebe", kazao je 66-godišnji Balašević, prenosi Indeks.

"Nije gotovo dok debeli ne otpeva šta ima. Pa, dobro veče, Zagrebe, još jednom. Inače su za vreme Božića tradicionalni sneg, Bog i dobri ljudi. Snega nema, dobrih ljudi isto nedostaje, ali se nadam da je Slavljenik s nama kao što je inače bio", rekao je te odmah zaradio ovacije.

Zatim je nastavio da ređa svoje hitove uz anegdote kojima je po običaju nasmejavao raspoloženu publiku, koja je i pevala s njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: