Rumun nikako ne može da dokaže sudu da je živ

Rumun Konstantin Reliu, koji nije uspeo da ubedi sud da je živ pošto ga je supruga proglasila mrtvim, pokrenuo je novi proces da poništi svoju smrtovnicu.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.04.2018.

13:30

Rumun nikako ne može da dokaže sudu da je živ
foto: youtube/screenshot/Guardian News

Reliu je u petak rekao da je podneo žalbu za poništavanje smrtovnice izdate 2013. On je takođe podneo tužbu za povraćaj sredstava od svoje supruge Ijane Konstantin.

Sud u Rumuniji sredinom marta odbacio je njegovu tvrdnju da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na severoistoku zemlje pošto je zakasnio sa žalbom.

"Pošto je moj slučaj izašao u javnost, advokat mi je ponudio besplatnu pomoć s tim sučajem pošto nemam novac", rekao je Reliu sada za Asošiejted pres.

Reliu je otišao u Tursku da radi 1992. godine, posle čega je izgubio kontakt s porodicom. Njegova supruga, pošto nije čula nikakve vesti o njemu, dobila je smrtovnicu 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: