Slavni vlasnik 810 miliona dolara: Novac ne garantuje sreću

Slavni reper Džej Zi čije je bogatstvo magazin "Forbes" u maju procenio na 810 miliona dolara, komentarisao je smrt svog saradnika, frontmena benda Linkin Park Čestera Beningtona, rekavši da takve stvari "razbuđuju ljude".

Život

Izvor: News.com.au

Subota, 23.09.2017.

08:40

Slavni vlasnik 810 miliona dolara: Novac ne garantuje sreću
Èester Benington i Džej Zi (Foto: Gettyimages)

Benington je izvršio samoubistvo u 42. godini života.

Džej Zi je s Linkin Park sarađivao na "Numb/Encore" izvođenju u čast preminulog pevača i rekao da je njegova smrt velika tragedija.

"Mentalno zdravlje je stvaran problem. Nikad ne znate kroz šta ljudi prolaze i mnogi pretpostavljaju da je neko srećan samo zato što ima 14 milijardi ploča, ali to nije garant sreće. Novac i slava ne znače ništa, ako niste srećni iznutra", rekao je Džej Zi.

"Mnogi se uopšte ne bave time šta im se dešava. Samo idu dalje. Posebno takvi izvođači. Počnete da otupljujete. On baš o tome i peva - govori: 'You become numb'. Samo ideš, dobijaš širu publiku... i udaljavaš se od sebe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: